Pros lan Cons of Community Colleges

Pros lan Cons of Community Colleges

Pros lan Cons of Community Colleges

Hot

Thursday, December 28, 2017

Pros lan Cons of Community Colleges

December 28, 2017 0

Pendhidhikan dhasar minangka rong taun dhasar kanggo pendidikan tingkat lanjut sing nemokake mutu sing bisa ditemokake ing A.S.. Padha dikenal minangka universitas junior, nanging banjur ing pemanfaatan wis debilitated minangka sekolah-sekolah SMP ditindhes kanthi rahasia pendhudhuk nalika kelompok biasane dibiayai basis dhasar. Kolej-kolega SMP dimaksudaké kanggo mbangun tenaga kerja kanggo negara kasebut. Sekolah wis nemokake jenenge mung ing bagean saka AS tinimbang ing sebagéyan liya ing donya. The headliners sing ditambahake kanggo evolvement saka sekolah iku kahanan financial ing pertengahan 90's. Akeh sekolah ana ing ngendi ora. saka understudies banget kurang kanggo patang taun digabung Course. Sadawane garis kasebut, layanan kasebut milih kanggo ngganti sekolah-sekolah kasebut dadi rong SMP. Sadurunge sekolah-sekolah kasebut mènèhi latihan semi-mahir ing kelas AS sing cedhak. Iki dianggep minangka papan sing paling disenengi minangka grup sing bisa nyusun klompok sing ana ing kana minangka tenaga kerja sing penting kanggo bangsa. kaping amarga dadi komunitas sing penting kanggo nerusake pendidikan lanjut.

Genius Saben duwit receh duwe loro-lorone supaya duwe sekolah menengah. Akeh individu tetep ndhukung sekolah sanajan akeh promotor sing nggawe pemisahan ing masyarakat umum. Ing acara sing kita nyedhiyakake kawigaten ing upsides saka sekolah titik fundamental sing kapentingan sing fly munggah:

Wong-wong iki awalé diwenehake kanggo nyetel individu sing ana ing kono lan kanggo ngatasi kebutuhan lingkungan.

Iki nuduhaké bantuan kanggo wong sing ora bisa mlebu sekolah amarga ora nyaman karo dhuwit utawa mangertos pentinge latihan ing pungkasaning urip.

Kajaba iku, pangerten saka sekolah diwenehi kecenderungan ing antarane adhisi menyang kursus gelar 4 taun.

Uga kualitas pangertosan ing sekolah saestu kurang nalika dibedakake karo universitas patang taun ing ngendi kualitas luwih saka 300.

Iku menehi understudies gelar sing mbantu wong kanggo procure sing dhewe pendhudhukan tinimbang understudies sing nindakake sing rong taun pendidikan cedhak maju.

Cons Many a burden also come strongly in scene alongside its favorable circumstances:

Sawijining komentator menehi pendapat sing nggawe prabédan ing masyarakat umum antarane lingkungan lan kelas raja.

Saliyane, perselisihan kasebut berkembang manawa sekolah-sekolah bisa ngidini kelas eksklusif kanggo sinau mbukak biaya lan njupuk kamungkinan saka kelas toko.

Sekolah menehi kantor luwih cilik manawa ana ing jero omah utawa perpustakaan

Individu karo gelar Associates duwe kecenderungan kanggo entuk ora persis karo gelar Sarjana.

Senadyan saben sekolah kasebut kecenderungan kanggo ngatasi prédhiksi kasebut ing kondisi instruktif ing AS tartamtu. Negara-negara sing beda-beda uga ngupayakake nolak universitas kasebut, nanging ora ana panggonan liyane sing nemokake prestasi kasebut. Univèrsitas-univèrsitas iki duwe pangaribuan utamané kanggo nyiapaké tenaga kerja sing penting banget kanggo kelas instruksional. Iki nuduhake nilai kasebut ing tengah periode nalika urbanisasi lan industrialisasi katon.
Read More